Kvalité, service, engagemang

Solel - Solceller i Skåne & Malmö

​Visste du att solen på åtta minuter förser jorden med all den energi den behöver på ett år?

Allt fler hem väljer idag att använda solen som energikälla. Solel räknas som en förnybar källa och anses miljövänlig då den, under drift, inte förorsakar några utsläpp. Solceller omvandlar solens ljus till elektrisk ström med högrent kisel – ett av världens vanligaste ämnen – så att du sen kan tillgodose ditt hem med elektricitet. När anläggningen väl är på plats är bränslet gratis vilket innebär att din energikälla aldrig blir beroende av marknadens elpriser.

Solceller är ett av de minst miljöpåverkande sätt att producera elektricitet som vi känner till idag. De är tysta och ger inga utsläpp utan använder solljus som bränsle. Även om tillverkningen i sig är komplicerad är användandet av solceller mycket enkelt. Effektuttaget från en anläggning regleras automatiskt och underhållsbehovet är mycket litet.

Sedan år 2009 finns ett statligt stöd att ansöka om för installation av solceller. Du kan ansöka både via blankett och direkt via Internet. En investering av solcellspaneler betalas, med hjälp av subventioner, oftast tillbaka sig på mindre än 10 år.

Vi på Takmontage kan hjälpa dig med att installera solel, från ax till limpa. Vi tar fram en offert, där du kan se hur mycket du kommer spara när du installerat dina solceller. Vi utför sedan hela installeringen åt dig. Du får givetvis ett utlåtande på ditt befintliga tak. Är det dags att byta så får du även en offert på det arbetet.

Vänligen kontakta oss för offert och rådgivning.

Kontaktinfo​:

​Telefon Malmö:

040-49 26 60

Telefon Lund:

​046-12 00 00

​​Besöksadress:

Takmontage AB​

Bronsyxegatan 5

213 75 Malmö​

Postadress:

Box 3

247 23 Dalby

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.