Vi hjälper dig med ditt tak i hela Skåne

Behöver du förnya ditt tak i Malmö eller någon annan ort i Skåne? Välkommen till oss! Vi är din pålitliga partner för takomläggning och takrenovering i Skåne. Med vår långa erfarenhet och expertis kan vi hjälpa dig med allt som rör ditt tak. Oavsett om det handlar om en mindre reparation eller en komplett takomläggning, kan du lita på oss för att utföra arbetet på ett professionellt och säkert sätt.

 

Ett hållbart tak som skyddar

Vi förstår vikten av att ja ett välfungerande tak som skyddar ditt hem därför strävar vi alltid efter att erbjuda högkvalitativa takmaterial och hållbara lösningar som passar dina behov och budget. Vårt  team består av duktiga takläggare som arbetar effektivt och noggrant för att säkerställa att ditt tak blir inte bara snygg, men även hållbar.

 

Vi lägger tak runt om i Skåne

Planerar du att lägga om ditt tak eller reparera den, så är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi erbjuder alltid en konstandsfri konsultation och är glada att hjälpa dig och diskutera ditt takprojekt. Vi utför takarbetet främst i Malmö, men även i hela Skåne.

Takläggare Malmö

Söker du efter en pålitlig takläggare i Malmö? Vi på Takmontage AB är experter på takläggning och takrenovering. Vårt team är erfarna specialister som har kunskap och expertis för att utföra säkert och högkvalitativt takarbete.

 

Taklösningar för båda privat- och företagskunder

Oavsett om det handlar om ett nytt tak eller takrenovering, så är vårt team redo att hjälpa dig. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för både privat – och företagskunder och strävar alltid efter att överträffa kunders förväntningar.

Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert och låt oss ta hand om ditt tak i Malmö.

​Kontakta oss

​Besöksadress:
Takmontage AB​

Trehögsgatan 7, ​
​213 76 Malmö

Postadress:
Box 3
247 23 Dalby​​
Org nr: 5566492541

Telefon​ Malmö:​​​
040-49 26 60​

Telefon Lund:
046-12 00 00

Direktkontakt:

VD
johan@takmontage.com
0708-797527

Arbetsledare
rasmus@takmontage.com
0708-592953

bengt@takmontage.com
0708-797519