Takmontage AB

– när du behöver nytt tak eller takrenovering i Skåne

Takmontage AB är det lilla företaget med det stora engagemanget. Detta har givit oss ett gott rykte och nöjda kunder. Med 21 engagerade och duktiga montörer med 18 fullt utrustade servicebilar innebär det att vi är faktiskt störst i Skåne när det gäller service.

Vi erbjuder det totala konceptet när det gäller tätskikt, plåt, träarbeten på tak och bjälklag. Entreprenader i Skåne och i Danmark är vårt huvudsakliga arbetsområde. Vi har kontor och lager i Malmö.​

Vi erbjuder även hjälp med teknisk information genom att svara för rådgivning till bl.a. arkitekter, byggare, konstruktörer, förvaltare och byggherrar. Att även erbjuda kostnadsfria besiktningar av tak är för oss en självklarhet.

Husets femte fasad.

Taket är en mycket viktig del av byggnaden och kräver därför extra omsorg vid val av leverantör. Vi valde därför att använda produkter från Icopal AB, som är den ledande tillverkaren med över 75 års erfarenhet av produkter och system för låglutande tak.

Icopal utvecklar produkter och läggningsmetoder som leder till korrekta lösningar. Detta ställer i sin tur höga krav på utbildning och kunskap hos den som arbetar med tätskiktet på taken. Våra montörer tillsammans med Icopals produkter står för säkra tak med lång livslängd och med 10 + 5 års garantiförsäkring.

Takmontage AB är av Icopal Auktoriserad Takentreprenör. Gör dig själv den tjänsten, att noggrant utvärdera vårt koncept.